vollebal actieCompetitie info SVLunetten Volleybal

Naast de wekelijkse trainingen bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Nevobo recreanten-competitie in een heren-, dames-, of mixedteam. SVL speelt in regio Mid-West/Utrecht.

De competitie loopt van september tot en met april. De poules bestaan uit circa 13 teams. Je speelt per team 6 maal per jaar op de zaterdag, vier wedstrijden per zaterdag. De wedstrijden gaan niet op de normale volleybalwedstrijdwijze, maar de wedstrijden gaan om zo veel mogelijk punten scoren in de tijd per set: 12 minuten per set, 2 sets per wedstrijd.

Deelname aan de competitie is bij SVL niet verplicht, maar het is natuurlijk wel een leuke manier om toch wedstrijden te spelen. Afhankelijk van de ruimte in een team en nadat je bij de Nevobo aangemeld bent door onze wedstrijdsecretaris (incl. leveren van een pasfoto), kan je mee spelen.

Competitie teams

SVL heeft momenteel negen competitieteams. In de mix teams spelen mannen en vrouwen. Het niveau varieert van poule A tot en met poule D. De mensen die in de competitieteams deelnemen ontvangen via email een overizicht van de teamindelingen.

Spelerskaarten

Als je in een competitieteam speelt en je bent aangemeld bij NeVoBo (via de wedstrijdsecretaris), dan ontvang je een NeVoBo-spelerskaart. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je spelerskaart geldig is en vernieuwd wordt indien noodzakelijk! Je kan voor een nieuw of vervangend exemplaar terecht bij Nico van Verseveld. Stuur hem een mail met je verzoek: aele71lp@kpnmail.nl

Toernooi- en wedstrijdschema

Zoals gebruikelijk kan je via onderstaande buttons weer de toernooischema's (en andere info) vinden van de site recreatievolleybal.nl. Je komt uit op de pagina met eerst de wedstrijdschema's en daar onder de toernooischema's. Kijk vervolgens bij de dames, heren of mix en kies je poulesterkte.

Zo kan je via het toernooischema ook direct door naar een Google Maps routebeschrijving voor de sporthal. We spelen in speelgebied Nevobo Regio West, speelgebied Utrecht.

Kijk ook zelf regelmatig op de site, soms worden speeldata gewijzigd, zeker aan het begin van het seizoen. Let erop dat een wedstrijdprogramma over meerdere bladzijden verdeeld kan zijn.

algemeen nieuws recreatievolleybaltoernooischema'sstanden