Laatste nieuws SV Lunetten Volleybal

 

Trainingen en feestdagen 2017 -2018

Op de volgende dagen zijn er geen trainingen i.v.m. feestdagen:

Zondagen: 24 december (Kerstmis), 31 december (Oud en Nieuw), 1 april (Pasen), 20 mei (Pinksteren).
Maandagen: 25 dec (Kerstmis), 1 jan (Oud en Nieuw), 2 april (Pasen) en 21 mei (Pinksteren).
Woensdag: op woensdag 27 december is er een toernooivorm voor alle leden (dus ook van zondagavond en maandagavond). Woensdag 3 januari is er gewoon trainingsavond.

Fijne feestdagen!

Start nieuwe seizoen 2017-2018

De info over de trainingen is weer bijgewerkt voor het nieuwe seizoen vanaf de eerste week september. Je kan de info vinden op deze site bij het onderdeel 'Trainingen'. Nieuw is dat Roel Schreurs als trainer is toegevoegd aan de zondagavond training.

Inmiddels is ook meer info bekend over de nieuwe competitie op de site recreatievolleybal.nl. Via het onderdeel 'Competitie' op deze site SV Lunetten vindt je ook de buttons om bij Recreatievolleybal op de juiste pagina terecht te komen. Tot zover is alleen nog het toernooischema bekend en nog niet de wedstrijdschema's.

De contributiebijdrage is ook aangepast, incl. de juiste bankinfo.

We wensen iedereen een blessurevrij seizoen en weer veel speelplezier!

Geblesseerd in het weekend? Kom dan meteen maandagochtend naar het inloopspreekuur van de Sportsclinic

In het weekend gesport en een blessure opgelopen? Je kunt iedere maandag terecht bij het speciale inloopspreekuur van SportsClinic. Tussen 8.00 en 9.00 uur behandelen sportartsen en sportfysiotherapeuten sporters die geblesseerd geraakt zijn. Ook sporters met vragen over blessures kunnen terecht op dit inloopspreekuur.

LET OP! Sportsclinic/Antonius is een commerciële instelling en vergoeding van het consult moet bij je zorgverzekeraar nagevraagd worden! Het consult dient per pin betaald te worden.

Voordelen inloopspreekuur
Sporters kunnen binnenlopen zonder afspraak. Een verwijsbrief van een huisarts of medisch specialist is niet nodig. Een team van specialisten helpt direct. Een sportarts en sportfysiotherapeut onderzoeken de blessures en geven advies. Als het nodig is, volgt direct een doorverwijzing voor verder onderzoek. Kortom, geen lange wachttijden, maar direct behandeling.

Voor wie?
Het inloopspreekuur is voor alle sporters. Recreatief, semi-prof en topsport. Voor jong en oud. Iedere sporter met een blessure kan bij SportsClinic terecht voor sportmedisch onderzoek, consult en/of behandeling.

Over SportsClinic
SportsClinic is een samenwerkingsverband tussen het St. Antonius Ziekenhuis en Medicort Sports & Orthopedic Care. Alle sportmedische topzorg is op één locatie samengebracht, zodat een multidisciplinaire aanpak mogelijk is. Meer informatie over SportsClinic of het inloopspreekuur vindt u op www.sportsclinic.nl

Locatie
SportsClinic, locatie St. Antonius Ziekenhuis Oudenrijn, Van Heuven Goedhartlaan 1, 3527 CE Utrecht
telefoon: 088-3202350