SV Lunetten afdeling Volleybal

Sportvereniging Lunetten (SVL) uit Utrecht is een volleybal recreantenvereniging voor leden vanaf 18 jaar die op een ontspannen manier volleybal willen spelen op een recreatief niveau. De afdeling volleybal telt momenteel ongeveer 90 leden afkomstig uit allerlei delen van Utrecht, niet alleen uit de wijk Lunetten.

Training

Er wordt wekelijks getraind op verschillende niveaus. De volleybal trainingen, onder leiding van train(st)ers, zijn iedere zondag- of woensdagavond in de sporthal Lunetten aan het Zwarte Woud Utrecht of iedere maandagavond in de gymzaal Goeree te Lunetten Utrecht.

Competitienevobo logo

Met negen volleybal teams doet SVL uit Utrecht mee aan de recreantencompetitie van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) in de regio Mid-West. We hebben heren-, dames- en mixed volleybal teams. Kijk bij het kopje competitie voor meer info over de Nevobo recreantencompetitie.

Volleybal Toernooien

Naast de competitie wordt er door gelegenheidsteams ook regelmatig deelgenomen aan diverse (buiten)toernooien. Voor actuele volleybal toernooi info, zie ook het kopje Laatste Nieuws. In de maand juni houden we interne volleybal toernooitjes op de speelavonden en wordt iedereen in teams ingedeeld.

Meer dan alleen sporten

Als recreantenvereniging hebben we de gezelligheid natuurlijk ook hoog in het vaandel staan. Men ontmoet elkaar ook in de kantine na de volleybal training, op SVL-feesten of –toernooien of op regelmatig zelf georganiseerde uitjes, zoals b.v. theaterbezoek, etentjes, zeilweekenden of survivaltochten.

Lid worden of meer informatie?

Belangstellenden kunnen altijd vrijblijvend met een aantal volleybal trainingen mee doen om het niveau en de sfeer te proeven, voordat ze besluiten om lid te worden. Wil je meer weten over onze vereniging uit Utrecht? Bekijk de andere onderwerpen op deze website of kom vrijblijvend langs op een trainingsavond. Bij Lid worden/contact vind je een directe link naar adressen en email.

Video impressie van onze training op woensdagavond: