Historie en bestuursgegevens

Sportvereniging Lunetten werd op 15 juni 1984 opgericht door M.J. Hartevelt en R.J. Kramer, beiden uit Lunetten. De oprichting was als onmivereniging en bestond bij de oprichting uit de afdelingen badminton, volleybal en zaalvoetbal. De zaalvoetbalvereniging is op een gegeven moment zelfstandig verder gegaan. Wanneer de afdeling damesconditietraining er bij is gekomen is onbekend.

De vereniging heeft al jaren tussen de 200 en 250 leden. De 'thuisbasis' voor SV Lunetten is sporthal Lunetten, waar de afdelingen Badminton en Volleybal op zondag- en woensdagavond trainen. Daarnaast maken de damesconditietraining en de maandagavondvolleybal groep gebruik van de gymzalen aan de Goeree.

In september 1998 raakt de damesconditietraining dakloos door het afbranden van de gymzaal Goeree 4. Ook de Volleybal kon door blus- en roetschade een tijdje niet terecht in Goeree 6. Gelukkig konden beide groepen na een aantal maanden buiten Lunetten getraind te hebben weer naar Goeree 6. Helaas werd ook deze zaal een jaar later getroffen door een brand en moesten zowel de conditietraining als de volleybal weer verkassen. Sinds oktober 2003 wordt gebruik gemaakt van de herbouwde zaal Goeree 4.

Wij spelen en trainen inmiddels op de volgende locaties:

Sporthal Lunetten, Zwarte Woud 201, 3524 SG Utrecht

Gymzaal, Goeree 4, 3524 ZZ Utrecht